Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Van cv tot contract

  1. Sollicitatie: stuur ons je cv en motivatiebrief via de contactgegevens onderaan of klik op de knop ‘Solliciteer nu’. Je mag van ons snel een antwoord verwachten. 

  2. Telefoongesprek: voldoet je cv aan de voorwaarden? Dan bellen we je op voor een kort telefoongesprek om te peilen naar je motivatie. Klinkt dat als muziek in onze oren? Dan gaan we verder in het proces met een eerste gesprek.

  3. Competentietesten: Je maakt enkele persoonlijkheids- en competentietesten. Die kun je ook gewoon thuis op je pc doen.

  4. Jobinterview: vertel hoe jij samen met ons het spoorvervoer nog beter wilt maken. Liggen je ambities en gedrevenheid in lijn met Lineas? Dan spreken we een datum af voor een ontmoeting met iemand van onze personeelsafdeling en een van je toekomstige collega’s. Zo kan jij ons wat beter leren kennen en wij jou.

  5. Medisch onderzoek: een onafhankelijke medische instelling checkt je fysieke en mentale gezondheid. Goed zien en horen is in je nieuwe functie cruciaal.

  6. Contract: we leggen de laatste werkafspraken vast en ondertekenen je contract. Van harte proficiat, je maakt nu deel uit van ons team.

  7. Opleiding: je krijgt een voltijdse, betaalde opleiding in onze Lineas Academy in Antwerpen en enkele maanden later rijd je met de trein naar je volgende bestemming.

Word treinbestuurder bij Lineas.

Solliciteer nu