Wil jij graag je grenzen verleggen? Doe mee aan onze selectie

Het spoorvervoer zit in de lift. Logisch, want met de trein vervoeren we in één keer tot 60 keer meer goederen dan met de vrachtwagen. Bovendien is de trein snel, veilig én milieuvriendelijk.

Lineas is een van de grootste Europese private spelers voor goederenvervoer per spoor, voor alle soorten goederen, en biedt transport van deur tot deur. Door de stijgende vraag werven we extra treinbestuurders aan.

Heb je een diploma secundair onderwijs en een ruim interessegebied? En zoek je een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Solliciteer dan nu bij Lineas. Je krijgt eerst een betaalde, voltijdse opleiding van 8 tot 10 maanden. En kom daarna uit de startblokken als volwaardig treinbestuurder in een hecht team dat een passie voor het spoor deelt.

Of ben jij een ervaren treinbestuurder die samen met Lineas nog meer vrachtwagens van de weg wilt halen om goederen per spoor te vervoeren? Ontdek hier wat je toekomstige collega's vinden van hun job en waag de sprong. 

Getuigenissen van treinbestuurders

Als treinbestuurder is je job ook je missie. Daardoor is de band met je collega’s zo sterk. Je deelt iets unieks en komt op plaatsen waar anderen nooit komen. Iets voor jou? Maak kennis met je collega-treinbestuurders.

Treinbestuurder: grote vrijheid, grote verantwoordelijkheid

Als treinbestuurder vervoer je producten voor onze klanten van a naar b in België en Europa. Je stelt zelf je goederentrein samen, controleert de veiligheid en bestuurt de trein – een hele verantwoordelijkheid. Daarvoor krijg je een aantrekkelijk loon met premies en voordelen, en rijd je met de modernste locomotieven.

 

Jobdag

Zaterdag 15 september 2018

Lineas, Antwerpen

Meer jobdagen

Word treinbestuurder bij Lineas.

Solliciteer nu

Lineas: we brengen spoorgoederenvervoer in Europa naar een nieuw tijdperk

Lineas is een van de grootste Europese private spelers voor goederenvervoer. We overtuigen steeds meer industriebedrijven om over te schakelen van weg- naar spoorvervoer. Dat doen we door een uitzonderlijke transportservice te bieden, ook voor de first en last mile. Bovendien bieden we als eerste spoorgoederenbedrijf in Europa een uitgebreid netwerk van rechtstreekse, razendsnelle en klokvaste spoorverbindingen.